base csomag, egyedi grafika, statikus tartalom 50 000ft-tól
medium csomag, egyedi grafika, dinamikus grafikai elemek: 70 000ft-tól

top csomag egyedi grafika, dinamikus tartalom, admin felület, 100 000ft-tól

Magic TOP - fejlett csomag kedvező áron

 
A Magic Top dinamikus csomag már a nevében is mutatja, hogy mindazok számára lesz az ideális megoldás, akik oldaluk tartalmát rendszeresen, akár naponta többször is módosítani szeretnék. A módosítás során a hatékony kommunikáció gyorsabban éri el a potenciális vásárlókat, szólítja meg a termékei után érdeklődőket. A dinamikus tartalmi kezelést a weboldal adminisztrációs szintjén valósíthatjuk meg, aminek segítségével dinamikus módon kommunikálhatunk célközönségünkkel. A funkció lehetőséget ad a tartalmi rész módosításán túl arra is, hogy új menüpontokat, szöveg környezetet, egyéb hasznos tartalmakat hozzunk létre.
 
 
Jó ha tudja: ha rendszeresen kommunikálni szeretne leendő ügyfeleivel, akkor Önnek dinamikus tartalmi weboldalra lesz szüksége. A Magic Top pont ilyen, így Ön jó helyen jár!
 
Egyedi design
 
A Magic Top honlapépítő csomag esetén a design kialakítása a megrendelő igényeihez alkalmazkodva jön létre. Figyelembe vesszük a jelenlegi és jövőbeli elképzeléseket, a vállalkozás, termék, szolgáltatás egyedi jellemzőit. A végleges webdesign ennek egy úgynevezett "lenyomata" lesz, ami egyben fogja tartalmazni a vállalkozásra leginkább jellemző grafikai, képi és szolgáltatásbeli pozitívumokat.
 
 
Elkészítési idő:
 
Vállaljuk, hogy ha minden fontos információt megkapunk Öntől, akkor 1-2 hét alatt egy szép és hasznos weboldal tulajdonosa lehet. A határidő betartásának feltétele, hogy Ön időben elfogadja grafikai terveinket és hogy az oldal szöveges tartalma átadásra kerüljön.
 
 
Az ár tartalmazza:
 
  • egyedi grafikát
  • dinamikus fejléc videó, vagy kép galériát
  • dinamikus tartalom kezelést admin szinttel
  • kezdő tartalom - 5-6 menüpont - elkészítését
  • statisztikai mérőkód oldalba integrálását
  • keresőbarát CSS/HTML kialakítást
  • ajánlatkérő űrlapot
  • 100 000 Ft-tól
 


MagicPage a legjobb választás

mert weboldalát 1-2 hét alatt elkészítjük
mert nálunk a lehető legtöbbet kapja pénzéért
mert mi mindenben segítünk, ami ONLINE
mert mi nem "csak" weboldalt építünk
mert ránk akkor is számíthat, mikor weboldala elkészült
 
© 2008-2021 - MagicPage weboldalkészítés, webdesign és professzionális honlapkészítés
Minden jog fenntartva - Copyright ©
magic page logo footer
Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Bővebben